You are viewing an old revision of this post, from 17 juli 2019 kl. 11:38:11. See below for differences between this version and the current revision.

Under/efter årsmötet fick vi in önskan om komplettering till protokollet. Det är dock min åsikt att endast sådant som berör eventuell klandran (typ “överklagan”) av årsmötet skall föras in (och justeras) i protokollet. Detta för att inte få en efterdebatt i protokollen.

Här har motionären av de motioner som var, föredömligt skrivit sina åsikter och kommentarer, samt önskat att vi publicerar dessa. Vilket jag ser som självklart. Det är alltså motionärens kommentarer på 1) styrelsen skriftliga svar på motionerna och 2) från debatten på årsmötet som föregick varje motions beslut på årsmötet.

Kommentarer-till-Styrelsens-svar-på-motioner-2019-06-30 (DOCX) 
Kommentarer-till-Styrelsens-svar-på-motioner-2019-06-30 (PDF) 
(PDF-filen har jag genererat för att arkivbeständigheten liksom att det skall vara lätt att läsa direkt i en web-läsare. Word-filen är original.)

Fortsätt att tycka och skriv motioner till årsmöten eller maila in åsikter till oss i styrelsen. Våga även använda den privata facebookgrupp vi har. Alla åsikter som berör föreningen får rymmas där. Du kan även maila oss privat för frågor eller åsikter/förändringar du önskar.

Mvh Rickard (ordf)

Kallelsen till årsmötet 2019 med motioner etc.
Protokoll från årsmötet 2019 med motioner etc. (ej klart ännu)

Post Revisions:
Changes:

There are no differences between the 17 juli 2019 kl. 11:38:11 revision and the current revision. (Maybe only post meta information was changed.)