Detta diskuterade Trädgårdsgruppen

15793192-leksaker

Lökplantering till våren, hur ska vi göra med rabatten i fortsättningen och vem sopar framför vilken port. Det var några av de punkter vi diskuterade i går på Trädgårdsgruppens första möte.

Vi blev fem personer som lägligt nog kunde sitta i en av trädgårdsgrupperna på gräsmattan.

Lekplatsen bör besiktas. Vi kollar upp med Stockholm stad om de kan hjälpa till med detta, annars får vi ta in lite offerter från olika håll.

Lekplatsen är ofta stökig. Och dessutom är vi osäkra på om det är andra än vi i föreningen som nyttjar den. Vi kommer att sätta upp en skylt som manar till att hålla efter, det finns ju en box för leksakerna.

Sopning framför portarna på baksidan. Vi delade upp dem sinsemellan, men saknar någon från tian som hjälpa till. Bor du i tian och kan tänka dig hålla snyggt med hjälp av kvasten framför porten – mejla tradgard@brfekoxen.com

Rabattsnack. Våra fina nya rabatter måste ju skötas. Därför ska vi ha ett möte med firman som anlade trädgården för att fråga om skötsel, beskärning och så vidare. Dessutom behöver en markduk grävas ner för att skydda mot ogräsets övertag.

Vill du veta mer? Gå med i gruppen! Ju fler vi är desto mindre jobb blir det med skötseln. Mejla tradgard@brfekoxen.com

Post Revisions: