You are viewing an old revision of this post, from 2 januari 2017 kl. 10:58:27. See below for differences between this version and the current revision.

Omdragningen av inkommande vattenstammarna är pausat, men kommer inom kort att forsätta igen. 10:an är klar och även 8:an. Det innebär att varmvatten inte kommer att drabbas. Dock kommer det bli även framöver korta avstängningar under dagtid på kallvatten i 4an och 6an. Detaljer aviseras dag före under Korta nyheter (Twitter).

Edit: Detta gäller alltså avstängningen av inkommande kallvatten, för omdragning av dessa till en (1) inkommande punkt. När det gäller uppbiliningen av avloppsstammarna i bottenplattan, är det ett separat projekt. Och dessa berör inte varandra.

När det är klart beräknas det ge en besparing på 19200 kr per år i fasta abonemangskostnader.

Post Revisions:
Changes:
2 januari 2017 kl. 10:58:27Current Revision
Content
 Tillagd: <a href="http:// www.brfekoxen.com/wp-content/ uploads/2016/ 12/omdragning- vatten.jpg"><img class="wp-image-2146 size-medium" src="https://www.brfekoxen.com/ wp-content/uploads/2016/12/ omdragning-vatten- 225x300.jpg" alt="omdragning-vatten" width="225" height="300" /></a> Exempel på en av de som skall tas bort... (1)
Oförändrad: Omdragningen av inkommande vattenstammarna är pausat, men kommer inom kort att forsätta igen. 10:an är klar och även 8:an. Det innebär att varmvatten inte kommer att drabbas. Dock kommer det bli även framöver korta avstängningar under dagtid på kallvatten i 4an och 6an. Detaljer aviseras dag före under <a href="http:// www.brfekoxen.com/ korta-nyheter- twitter/">Korta nyheter (Twitter)</a>.Oförändrad: Omdragningen av inkommande vattenstammarna är pausat, men kommer inom kort att forsätta igen. 10:an är klar och även 8:an. Det innebär att varmvatten inte kommer att drabbas. Dock kommer det bli även framöver korta avstängningar under dagtid på kallvatten i 4an och 6an. Detaljer aviseras dag före under <a href="http:// www.brfekoxen.com/ korta-nyheter- twitter/">Korta nyheter (Twitter)</a>.
Borttaget: Edit: Detta gäller alltså avstängningen av inkommande kallvatten, för omdragning av dessa till en (1) inkommande punkt. När det gäller uppbiliningen av avloppsstammarna i bottenplattan, är det ett separat projekt. Och dessa berör inte varandra. Tillagd: Edit: Detta gäller alltså avstängningen av inkommande kallvatten, för omdragning av dessa till en (1) inkommande punkt. När det gäller uppbiliningen av avloppsstammarna i bottenplattan, är det ett separat projekt. Och detta berör inte varandra.
Oförändrad: <!--more-->Oförändrad: <!--more-->
Oförändrad: När det är klart beräknas det ge en besparing på 19200 kr per år i fasta abonemangskostnader.Oförändrad: När det är klart beräknas det ge en besparing på 19200 kr per år i fasta abonemangskostnader.
 Tillagd: (1) Just denna är den som blir kvar, men det var den enda bilden jag hade på en av de 4 mätarstationerna.

Note: Spaces may be added to comparison text to allow better line wrapping.