You are viewing an old revision of this post, from 9 juli 2015 kl. 22:37:03. See below for differences between this version and the current revision.

Tänk på att all andrhandsuthyrning måste vara godkänd av styrelsen. Om du använder tjänster som airbnb.com eller hyr ut till en släkting över helgen, så skall det godkännas. Troligen är vi inte så knussliga, men fråga hellre.

Förhoppningsvis kan vår nya hemsida så småning om göra ett enkelt formulär…
…men tills dess, använd pdf:en och maila in.

Mvh // Rickard

Post Revisions:
Changes:
9 juli 2015 kl. 22:37:03Current Revision
Content
Borttaget: Tänk på att all andrhandsuthyrning måste vara godkänd av styrelsen. Om du använder tjänster som <a href="https:/ /www.airbnb.com/ ">airbnb.com</a> eller hyr ut till en släkting över helgen, så skall det godkännas. Troligen är vi inte så knussliga, men fråga hellre. Tillagd: Tänk på att all andrahandsuthyrning måste vara godkänd av styrelsen. Om du använder tjänster som <a href="https:/ /www.airbnb.com/ ">airbnb.com</a> eller hyr ut till en släkting över helgen, så skall det godkännas. Troligen är vi inte så knussliga, men fråga hellre.
Oförändrad: Förhoppningsvis kan vår nya hemsida så småning om göra ett enkelt formulär...Oförändrad: Förhoppningsvis kan vår nya hemsida så småning om göra ett enkelt formulär...
Oförändrad: ...men tills dess, använd pdf:en och maila in.Oförändrad: ...men tills dess, använd pdf:en och maila in.
Oförändrad: Mvh // RickardOförändrad: Mvh // Rickard

Note: Spaces may be added to comparison text to allow better line wrapping.