You are viewing an old revision of this post, from 20 september 2016 kl. 10:05:57. See below for differences between this version and the current revision.

Källardörren i åttan har kärvat ett tag, mer koncist så har vi haft det klassiska problemet med att den helt enkelt inte går i lås om man bara släpper den.

I morse mötte undertecknad upp Nils “Nisse” Ljung från Storstadens lås som genast gav sig i kast med att lösa problemet. Det visade sig inte vara helt enkelt. Nisse fick bland annat börja slipa i låsmekanismen, vilket kan ha låtit en del, kanske en del nyvakna på plan ett konstaterade.

Nils Ljung från Storstadens Lås i färd med att laga åttans källardörr.

Nils Ljung från Storstadens Lås i färd med att laga åttans källardörr.

– Dörren var sned, någon måste ha ställt upp den lite vårdslöst med en skruvmejsel eller dylikt, säger Nils Ljung och berättar också att delar i kolven var trasiga och att han bytt lite grejer.

Nu ska dörren förhoppningsvis glida i lås som Sveriges puckar i mål mot Ryssland i World Cup häromdagen.

Post Revisions:
Changes:
20 september 2016 kl. 10:05:57Current Revision
Content
Oförändrad: <strong>Källardörren i åttan har kärvat ett tag, mer koncist så har vi haft det klassiska problemet med att den helt enkelt inte går i lås om man bara släpper den.</strong>Oförändrad: <strong>Källardörren i åttan har kärvat ett tag, mer koncist så har vi haft det klassiska problemet med att den helt enkelt inte går i lås om man bara släpper den.</strong>
Borttaget: I morse mötte undertecknad upp Nils "Nisse" Ljung från Storstadens lås som genast gav sig i kast med att lösa problemet. Det visade sig inte vara helt enkelt. Nisse fick bland annat börja slipa i låsmekanismen, vilket kan ha låtit en del, kanske en del nyvakna på plan ett konstaterade. Tillagd: I morse mötte undertecknad upp Nils "Nisse" Ljung från Storstadens lås som genast gav sig i kast med att laga dörren. Det visade sig inte vara helt enkelt. Nisse fick bland annat börja slipa i låsmekanismen, vilket kan ha låtit en del, kanske en del nyvakna på plan ett konstaterade.
Oförändrad: <img class="size-medium wp-image-1957" src="https://www.brfekoxen.com/ wp-content/uploads/2016/09/ nisse_sl-225x300.jpg" alt="Nils Ljung från Storstadens Lås i färd med att laga åttans källardörr." width="225" height="300" /> Nils Ljung från Storstadens Lås i färd med att laga åttans källardörr.Oförändrad: <img class="size-medium wp-image-1957" src="https://www.brfekoxen.com/ wp-content/uploads/2016/09/ nisse_sl-225x300.jpg" alt="Nils Ljung från Storstadens Lås i färd med att laga åttans källardörr." width="225" height="300" /> Nils Ljung från Storstadens Lås i färd med att laga åttans källardörr.
Oförändrad: – Dörren var sned, någon måste ha ställt upp den lite vårdslöst med en skruvmejsel eller dylikt, säger Nils Ljung och berättar också att delar i kolven var trasiga och att han bytt lite grejer.Oförändrad: – Dörren var sned, någon måste ha ställt upp den lite vårdslöst med en skruvmejsel eller dylikt, säger Nils Ljung och berättar också att delar i kolven var trasiga och att han bytt lite grejer.
 Tillagd: Dessutom var dörrstängaren trasig.
Oförändrad: Nu ska dörren förhoppningsvis glida i lås som Sveriges puckar i mål mot Ryssland i World Cup häromdagen.Oförändrad: Nu ska dörren förhoppningsvis glida i lås som Sveriges puckar i mål mot Ryssland i World Cup häromdagen.

Note: Spaces may be added to comparison text to allow better line wrapping.