You are viewing an old revision of this post, from 19 december 2016 kl. 12:01:40. See below for differences between this version and the current revision.

Som några av er uppmärksammat så ser sopkärlet ut att vara fullt. Jag har felanmält. Pratade nyss med en tjomme på Ragn-Sells som i sin tur pratat med chauffören som, trots att det inte ser ut så, var där och tömde i fredags.

Det blev normal vikt på avfallet, men, chauffören registrerade några konstiga plastbitar som rasade ut också, utöver soppåsarna.

Förmodligen har någon slängt något större sjok som ligger i vägen och hindrar nu de övre soppåsarna från att ramla ner.

Kan någon gå dit och peta med något och se om det är något i vägen som går att få loss?

Hjälp gärna till att felanmäla när/om soporna inte har blivit tömda. Felanmäler gör man hos Stockholm Vatten, klicka här och kom direkt till felanmälningssidan.

Ange kundnr 92247026. Man kan också ringa dem på 08-522 126 22.
Sätt upp en lapp på kärlet så ser andra att du felanmält.

Post Revisions:
Changes:
19 december 2016 kl. 12:01:40Current Revision
Content
Oförändrad: <img class="alignnone size-medium wp-image-2095" src="https://www.brfekoxen.com/ wp-content/uploads/2016/12/ the-benefits- of-banana-banana- peel-300x199.jpg" alt="" width="300" height="199" />Oförändrad: <img class="alignnone size-medium wp-image-2095" src="https://www.brfekoxen.com/ wp-content/uploads/2016/12/ the-benefits- of-banana-banana- peel-300x199.jpg" alt="" width="300" height="199" />
Oförändrad: <strong>Som några av er uppmärksammat så ser sopkärlet ut att vara fullt. Jag </strong><strong>har felanmält. Pratade nyss med en tjomme på Ragn-Sells som i sin tur pratat med chauffören som, trots att det inte ser ut så, var där och tömde i fredags.</strong>Oförändrad: <strong>Som några av er uppmärksammat så ser sopkärlet ut att vara fullt. Jag </strong><strong>har felanmält. Pratade nyss med en tjomme på Ragn-Sells som i sin tur pratat med chauffören som, trots att det inte ser ut så, var där och tömde i fredags.</strong>
Borttaget: Det blev normal vikt på avfallet, men, chauffören registrerade några konstiga plastbitar som rasade ut också, utöver soppåsarna. 
Borttaget: Förmodligen har någon slängt något <strong>större sjok som ligger i vägen</strong> och hindrar nu de övre soppåsarna från att ramla ner. 
Borttaget: Kan någon gå dit och peta med något och se om det är något i vägen som går att få loss? 
 Tillagd: Vi trodde först att det kanske var något större sjok i vägen, men det verkar inte vara fallet. Jag har hursomhelst pratat med Ragn-Sells igen som försöker göra en extratömning i morgon, tisdag den 20 december.
Borttaget: <strong>Hjälp gärna till att felanmäla</strong> när/om soporna inte har blivit tömda. Felanmäler gör man hos Stockholm Vatten, klicka <a href="http:// www.stockholmvatten.se/avfall- och-atervinning/ din-sophamtning/ foretag-och-bostadsrattsforeningar/ bestall-anmal- och-avbestall/ anmal-utebliven- sophamtning/ ">här</a> och kom direkt till felanmälningssidan. Tillagd: <strong>Hjälp gärna till att felanmäla</strong> när/om soporna inte har blivit tömda. Felanmäler gör man i första skedet hos Stockholm Vatten, klicka <a href="http:// www.stockholmvatten.se/avfall- och-atervinning/ din-sophamtning/ foretag-och-bostadsrattsforeningar/ bestall-anmal- och-avbestall/ anmal-utebliven- sophamtning/ ">här</a> och kom direkt till felanmälningssidan.
Oförändrad: Ange <strong>kundnr 92247026</strong>. Man kan också ringa dem på 08-522 126 22.Oförändrad: Ange <strong>kundnr 92247026</strong>. Man kan också ringa dem på 08-522 126 22.
Oförändrad: Sätt upp en lapp på kärlet så ser andra att du felanmält.Oförändrad: Sätt upp en lapp på kärlet så ser andra att du felanmält.

Note: Spaces may be added to comparison text to allow better line wrapping.