information1Vi har dessvärre legat efter med informationen om tidplan, evakueringar och vilken påverkan projektet har för alla boende, och speciellt individell information.

Detta är något både vi men även vår entreprenör har skött dåligt. Extremt dåligt. Vi jobbar på att förbättra detta, och gör en uppryckning från 0-sträcket. Just nu känns det som vi är på rätt väg. Men jag har den yttersta respekten för de utmaningar och känslor alla har och upplever. Jag och övriga styrelsen börjar komma ikapp, nu gäller det bara att få ut det.

Projektet påverkar givetvis många, och självklart negativt. Vi får vara glada att det bara är stammarna i bottenplattan. Och försöka ha muntra miner. Men att våga visa känslor är naturligt. Håll modet uppe.

kalenderEvakueringen av förråd och datum

Gällande evakueringen av förråden, som är det stora besväret för många. För frågor om man kan dröja, så är det kanske möjligt. Men det är främst i dialog med entreprenören, om de kan planera om. Kontakta dem direkt, och be dem om svar. De är de som bäst sitter på möjligheterna, och vilket svängrum som finns. (Ja detta är kontrainformation mot vad som står i porten.)

10:an

I 10an pågår dialogen manuellt, och är just nu inte mycket anledning att förändra. Jag hoppas att vi kan komma ut snarast med information om när man behöver flytta tillbaka och vad som gäller detta. Så information kommer, troligen i dag om när flytten tillbaka skall vara gjord, tillbaka, så att de i 8an kan påbörja sin evakuering.

8:an

Information går ut i dag eller i morgon skriftligt tydligare.
(Obs! Tänk på att vi försöker vara exakta, men det kan komma ändringar – se till att vi har rätt kontaktinformation till dig, om du får lapp i brevlådan. Rätt mobilnummer, rätt mailadress/er etc.)

6:an

Här är vi inte riktigt ännu… men kommer snart också gå ut med information.

4:an

Återkommer med mer information.

Tvättstugan

Tvättstugorna kommer att vara avstängda under perioder. Då får man använda den andra. Man använder sin bokningscylinder precis som vanligt. Nyckel kommer. Mer information om detta kommer senare.

gantt-schemaPlaneringen överlag

Det som är viktigt att tänka på att planeringen är ungefär, även om vi önskat den mer strukturerad, kanske ett Gantt-schema så hade det varit preliminära punkter, då det finns saker som varken vi eller entreprenören/GK kunnat tidsätta. Främsta punkten är sprängsten, som är svårt att avgöra och påverkar tidplanen.

Post Revisions: